Hälsinge Utbildning

Emelie Vilén årets distansstudent

Emelie Vilén är årets distansstudent 2013
Vid Hälsingerådets sammanträde den 22 maj fick Emelie Vilén, Svågadalen, ta emot stipendiet som årets distansstudent. Stipendiet är på 12 000 sek.
Det är Högskolan i Gävles stipendiekommitté som tillsammans med ordförande i HögskoleSamverkan Hälsingland utser stipendiaten, som studerat vid ett studie-centrum i Hälsingland.
Emelie Vilén, som är en värdig mottagare av stipendiet, har studerat på socionom-programmet med mycket goda studieresultat.
Vi önskar Emelie all välgång i framtiden och hoppas att stipendiet ska vara till glädje.

Aktuellt

 • 2018-05-22
  Årets distansstudent 2018
  Angelica Wiklund från Hudiksvall har utsetts till Årets Distansstudent av Hälsingeutbildning ekonomisk förening och Hälsingerådet. Stipendiet delades ut i torsdags på Orbaden.
 • 2017-08-14
  Årets distansstudent 2017
  Anna Fernqvist från Sandarne utsågs till Årets Distansstudent av Hälsingeutbildning ekonomisk förening och Hälsingerådet. Nästa år kan det bli du. Studera på distans via ett av Hälsinglands sex lärcentra.
 • 2016-06-08
  Tekniskt basår i samverkan
  Utvecklingsarbetet, som nu fått ekonomiskt stöd av Region Gävleborg, syftar till att bygga upp ett samarbete och skapa en modell mellan länets kommuner och Högskolan i Gävle vad gäller genomförandet av ett tekniskt basår där lokala lärcentra/kommunal vuxenutbildning erbjuds som studieort.

HälsingeUtbildning  | Kontakt |  Om www.halsingeutbildning.se