Hälsinge Utbildning

Seminarieserie - Kretsloppsanpassat byggande

Ny seminarieserie med start torsdag 11 februari!
Insikten om vår jords sårbarhet och klimatförändringen ökar efterfrågan på kompetens och helhetssyn om kretsloppsanpassat byggande.
För att kunna ta vara på en starkt växande marknad behöver vi öka samarbetet inom branschen och ytterligare komplettera kunskaper om ny teknik och helhetstänkande.
Seminarieserien vänder sig till: byggentreprenörer, snickare, vvs-tekniker, systemleverantörer,  byggmaterialtillverkare, konsulter, arkitekter, politiker och tjänstemän
Seminarierna leds av arkitekt Anders Nyquist från Njurunda, föregångare inom kretsloppsanpassat byggande och en av Sveriges mest anlitade experter på området. 
Läs mer om seminarieserien

Aktuellt

 • 2018-05-22
  Årets distansstudent 2018
  Angelica Wiklund från Hudiksvall har utsetts till Årets Distansstudent av Hälsingeutbildning ekonomisk förening och Hälsingerådet. Stipendiet delades ut i torsdags på Orbaden.
 • 2017-08-14
  Årets distansstudent 2017
  Anna Fernqvist från Sandarne utsågs till Årets Distansstudent av Hälsingeutbildning ekonomisk förening och Hälsingerådet. Nästa år kan det bli du. Studera på distans via ett av Hälsinglands sex lärcentra.
 • 2016-06-08
  Tekniskt basår i samverkan
  Utvecklingsarbetet, som nu fått ekonomiskt stöd av Region Gävleborg, syftar till att bygga upp ett samarbete och skapa en modell mellan länets kommuner och Högskolan i Gävle vad gäller genomförandet av ett tekniskt basår där lokala lärcentra/kommunal vuxenutbildning erbjuds som studieort.

HälsingeUtbildning  | Kontakt |  Om www.halsingeutbildning.se